Thursday, October 23, 2008

berehat sementara


kerja2 menulis blog terpakse diberhentikan buat sementara waktu di sebabkan aku dah nak final exam,hu3 so terpakse la study..lagipon laptop aku ngah kebengongan..pas exam bru bleh sambung balik..hehehe,kepade sesape yg amk exam gak,aku ucap kan gambattei kudasai!!!!

Monday, October 20, 2008

open house


last weekends asyik g open house je..sehari 2 bijik umah..save bajet la, lunch & dinner kat umah orang..paling best g umah wawa la,sedap gile lontong,pandai mak wawa buat..tapi mase nak g umah amir tersesat la pulak..sume sebab mamat sekor tu la,bajet nak konvoi tapi tinggalkan sume orang..isk tak puas ati btol..pape pon memang best g open house..

Tuesday, October 14, 2008

poster exhibition


berkat penat lelah kitorng 1 umah..siap gak poster ni siap sempat tangkat gamba lagi..terima kasih pada Dr. Pisol (lecturer hubungan etnik)..dan sume yg terlibat dalam menghasilkan poster yg cun ni..hehehehe

Friday, October 10, 2008

maou ost- Arashi truth

video

[REVIEW] maou a.k.a the devil


cite ni pon best,sebab aku ske hero die yg jadi detektif 2..hehehe, hensem!!!! by the way story line mmg best..ending die lagi best..muke mamat jahat 2 mmg jadi ar..sampai menyampah aku tgk..ahaks!

[REVIEW] seigi no mikata





best gak cite ni..tapi aku x pham nape org kate kakak die cantik..memang lawak cite ni..korang wajib tengok cite ni..aku suke adik die,hero pon jdi watak sampingan je,mmg cite die ngan kakak die yg jahat..hoho,aku ske gak sorng boy(pic kt atas 2) dlm cite nih yg suke kt adik die..hehe, kawaiii..

Thursday, October 9, 2008

just started

assalamualaikum..slmt datang sume..aku bru je menjinakkan diri ngan blog ni,hehehe semua kat blog nih hanya lah pandangan individu (aku la..) saje..xde kena mengena dengan yang hidup atau pon mati.

Template by:
Free Blog Templates